Pellervonkatu 11, 33540 Tampere

Palvelut Vauvakuiskaajilla

Pellervonkatu 11, Tampere

Ajanvaraus Vellon kautta.

Muut doulapalvelut (raskaus-, synnytys-, sektio-, suru-, perhe- ja hetidoulaus) sisältöineen

sekä kotikäyntien hinnaston löydät yrittäjien omilta nettisivuilta.

Hinnat sisältävät ALV24%


Jasmin Partanen

Jenna Hannula

Doulapalvelut

Tutustumistapaaminen

60min maksuton

Tapaamisella käymme ajatuksia ja toiveita läpi sekä tunnustelemme voisiko yhteistyö tuntua luontevalta sekä kohtaavatko henkilökemiamme. Kartoitetaan myös alustavasti tuen tarve sekä ajankohdat.

Tapaaminen ei edellytä palvelun ostoa.

Doulatapaaminen 

60min 70€  / 120min 110€

Yksittäisellä tapaamisella voimme keskustella esimerkiksi raskautumisesta, menetyksistä (lapsettomuudesta, keskenmenoista, kohtukuolemasta), aiemmista synnytyksistä, peloista, vanhemmuuteen liittyvistä asioista. Tapaamisella voidaan antaa myös ohjausta imetykseen tai vauvan hoitoon. Lisäksi tapaamista voidaan hyödyntää myös synnytys- & perhevalmennukseen liittyvien asioiden käsittelyyn. Sisällön tapaamiselle saat määritellä itse.

Synnytysvalmennus

120min 130€

Henkilökohtaisessa synnytysvalmennuksessa voidaan keskittyä juuri niihin asioihin, joihin kaipaat tietoa synnytykseen liittyen. Valmennukseen voit osallistua yhdessä puolison/tukihenkilön kanssa.

Postpartumvalmennus

120min 130€

Valmennus keskittyy postpartumiin eli lapsivuodeaikaan, jossa saat perustiedot vauvan hoidosta, imetyksestä, synnytyksestä toipumiseen sekä tukea vanhemmuuteen ja parisuhteeseen vauvavuotena. Vauvan syntymän jälkeen voit olla luottavaisemmin mielin tuoreena vanhempana saatuasi perustiedot ensimmäisistä kuukausista synnytyksen jälkeen ja tiedät mitä odottaa.

Valmennuksesta saat parhaimman tuen käytyäsi sen raskausaikana, mutta kokonaisuus on täysin sovellettavissa myös synnytyksen jälkeen käytäväksi.

Valmennukseen voit osallistua yhdessä perheenjäseniesi kanssa.


Imetysohjaus

Imetysohjaus, ensikäynti

90min 85€

Imetysohjauksen ensikäynnillä tehdään kattava haastattelu, tutkitaan vauvan kehoa, erityisesti suun ja pään alueen kireyksiä sekä vauvan imuotetta.

Imetysohjauksen ensikäynnin pituus on 90 min, jossa kartoitetaan hoidon tarve ja keinot sekä annetaan myös ohjausta. Syitä imetyksen haasteisiin voi olla monia, mutta kokonaisvaltaisella perheen tilanteen sekä toiveiden kartoittamisella ja kohdistetulla yksilöohjauksella voidaan saada toivottuja tuloksia.

Imetysohjaus, jatkokäynti

60min 70€

Jatkokäynnillä jatketaan imetykseen liittyvien asioiden käsittelyä perheen tarpeiden mukaan. Ohjauksesta on apua kaikille vauvan hoitoon osallistuville, joten ohjauskerroille voi hyvin osallistua useampikin henkilö.


Hieronta

Vyöhyketerapeuttinen raskaushieronta

90min 90€

Hieronta syvärentouttaa ja hemmottelee odottajaa sekä kohdussa kasvavaa vauvaa.

Kehon eri osien hieronnalla ja akupunktiopisteiden painannalla voidaan saada apua erinäisiin vaivoihin mm. päänsärkyyn, vatsavaivoihin, pahoinvointiin sekä yleiseen jaksamiseen. Vilkastaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa.

Gua sha - kammalla hierotaan ja hangataan kevyesti ihoa lisäten verenkiertoa ja aineenvaihduntaa hoidetulla alueella. Gua sha- hoito auttaa kipuun rentouttaen jännittyneitä lihaksia.

Näiden hoitomuotojen yhdistelmällä saat raskausajalle monipuolista apua ja lempeää hemmottelua. Raskausajan hieronta helpottaa esimerkiksi stressiä, lihasten jäykkyyksiä, erilaisia kiputiloja (liitoskivut), turvotuksia ja muita epätasapainotiloja.

Vyöhyketerapeuttinen vauvahieronta, ensikäynti

60min 75€

Tehokas, mutta lempeä koko kehon hoito vauvalle. Hoidolla voidaan saada apua mm. koliikkiin, runsaaseen itkuisuuteen, vatsavaivoihin, refluksiin, pulautteluun, kehon erilaisiin jumeihin ja jäykkyyksiin. Vauvahieronnalla voidaan saada helpotusta imetys-, uni- ja liikkumishaasteisiin. Vauvahieronta on ihana hoito, vaikka erityistä ongelmaa ei olisi.

60 min vauvahieronnan ensikäynnillä tehdään kattava haastattelu ja tutkitaan vauvan keho hieronnan avulla sekä tehdään alkukartoitus hoitokertojen tarpeesta. Tehokkain vaikutus hieronnalla saavutetaan usein 3-5 kerran sarjahoitona 4-7vrk hoitovälein.

Synnytyksen käynnistelyhoito

90min 90€

Synnytyksen käynnistelyhoitoa voidaan tehdä raskausviikolta 38+0 eteenpäin eli raskauden ollessa täysiaikainen ja hoidolle ei ole lääkärin määräämää estettä. Hoidolla aktivoidaan kehon eri akupunktiopisteitä, hierotaan ja tasapainoitetaan lantiota, jotka yhdessä lisäävät energiakiertoa, voimistavat ja valmistavat kehoa synnytykseen. Hoito ei itsessään käynnistä synnytystä, mutta auttaa rentoutumaan ja voi auttaa synnytyksen etenemisessä, mikäli vauvasi on valmiina syntymään.

Vyöhyketerapeuttinen vauvahieronta, jatkokäynti

45min 65€

Vauvahieronta tehdään aina vauvan ehdoilla, itse hieronta kestää noin 30min. Joskus hoidon aikana on tarpeen imettää, rauhoitella tai vaihtaa vaippaa, jonka vuoksi hoitoon on varattu ylimääräistä aikaa.

Vyöhyketerapeuttinen postpartumhieronta

90min 90€

Palauttava hieronta synnytyksen jälkeen. Auttaa Kehoa toipumaan raskausajasta ja synnytyksestä. Syvärentouttava ja tehokkaasti jumeja hoitava.

Vauva&vanhempi yhteishieronta

120min 120€

Raskauden aikana sekä synnytyksessä vanhemman ja vauvan keho on kokenut monenlaisia muutoksia, saattanut rasittua ja ollut koetuksella monia kertoja. Kiputiloja ja jäykkyyttä kehittyy helposti, joten hieronnan keinoin saadaan keho toipumaan nopeammin. Hieronta auttaa kipuun, lihasperäisiin jännitystiloihin ja auttaa kehoa toipumaan raskausajasta ja synnytyksestä .

Synnytyksen jälkeinen hieronta on vanhemman koko kehoa rentouttava ja lempeästi hemmotteleva noin 75min hoito. Samalla hoitokerralla tehdään vauvalle noin 30min vyöhyketerapeuttinen vauvahieronta.

Vyöhyketerapeuttinen rentoutushoito

90min 90€

Rentoutushoito on koko kehoa syvärentouttava elämys, joka samalla hoitaa lempeästi ja lisää energiaa. Hoidossa hierotaan vyöhyketerapeuttisia heijastepisteitä jaloista ja/tai käsistä.

Hoito soveltuu esimerkiksi rentoutumiseen ja hemmotteluun, erilaisien kiputilojen hoitoon, erilaisten vaivojen lievittämiseen esim. stressi, päänsärky, vatsavaivat, lapsettomuuteen jne.

Soveltuu myös ei-raskaana oleville ja hoidamme myös heitä oikein mielellään!

GuaSha-hieronta

45min 65€ / 90min 90€

Gua sha - kammalla hierotaan ja hangataan kevyesti ihoa lisäten verenkiertoa ja aineenvaihduntaa hoidetulla alueella. Gua sha- hoito auttaa kipuun rentouttaen jännittyneitä lihaksia. Hoidolla helpotetaan esim. päänsärkyä, niska-hartiaseudun jännittyneisyyttä tai alaselän kireyttä.

45min hieronta-aika sopii parhaiten täsmäalueen hoitamiseen esim. niska-hartia, alaselkä-jalat, purentalihakset tai arpikäsittely. 

90min hieronta-aika sopii koko kehon hierontaan tai hoito voidaan keskittää ongelma-alueille.

Soveltuu myös ei-raskaana oleville ja hoidamme myös heitä oikein mielellään!


Valmennukset & tapahtumat

Luottamusta synnytykseen -synnytysvalmennus

La 16.12 klo 10-16

La 27.1 klo 10-16

La 2.3 klo 10-16

180€ / 2hlö. Ilmoittautuminen Vellossa

Synnytysvalmennuksessa perehdymme synnytyksen luonnonmukaisuuteen, huomioiden myös lääketieteen keinot. Valmennus antaa tukea päätösten tekoon, lisäten luottamusta ja voimaantumisen tunnetta hyvän synnytyskokemuksen saamiseksi. Harjoittelemme erilaisia lääkkeettömiä kivunlievityskeinoja, jotta ne on helpompi ottaa käyttöön synnytyksen aikana.

Synnytysvalmennus soveltuu ensi- ja uudelleensynnyttäjille.

Käynnistetty synnytys -valmennus

Ti 12.12 klo 17.30-19.30

Ti 16.1 klo 17.30-19.30

Ti 6.2 klo 17.30-19.30

Ti 19.3 klo 17.30-19.30

50€ /hlö. Ilmoittautuminen Vellossa sis. kirjallisen materiaalin sekä kahvi/tee tarjoilun. 

Onko synnytyksen käynnistys ajankohtainen aihe tai mahdollisesti vasta tulossa? Kaipaatko lisätietoa synnytyksen käynnistystavoista ja miten valmistautua käynnistykseen?

Yhden illan valmennuksessa, keskitymme pelkästään synnytyksen käynnistykseen liittyviin asioihin. Valmennus soveltuu osaksi synnytykseen valmistautumista niin ensi- kuin myös uudelleensynnyttäjälle ja tukihenkilöille/puolisoille. Valmennus antaa tukea päätösten tekoon, lisäten luottamusta ja voimaantumisen tunnetta hyvän synnytyskokemuksen saamiseksi.

Odottajien ilta

To 11.1 klo 18-20

To 1.2 klo 18-20

To 7.3 klo 18-20

Maksuton, ei ennakkoilmoittautumista.

Illassa vertaistuellista keskustelua raskaudesta, synnytyksestä & vauvavuodesta.  Vuorotellen hemmottelua ja joku teema, mistä voidaan keskustella. 

Vauviksen päiväkahvit

To 11.1 klo 13-16

To 1.2 klo 13-16

To 7.3 klo 13-16

Maksuton, ei ennakkoilmoittautumista.

"Teillä on niin ihanat tilat, että tänne vois vaan tulla hengaileen" Tällaisen palautteen saimme eräältä vanhemmalta ja meille, kun tunnetusti antaa loistavan idean niin se lähtee melko nopeasti toteutukseen. Elikkäs loppuvuoteen kahtena päivänä mahdollisuus tulla Vauvikselle päiväkahveille. Kahvia/teetä ja vertaistukea on aivan varmasti tarjolla, muutoin ohjelma on vapaamuotoista hengailua. 

Vauvat ja vähän isommatkin lapset ovat oikein lämpimästi tervetulleita yhdessä vanhempiensa kanssa. Paikan päällä on mahdollista kysyä mieltä askarruttavista asioista vauvan hoitoon tai perheenne arkeen liittyen - kysy rohkeasti, me vastaamme!


Hinnat sisältävät ALV 24%

Muut doulapalvelut sisältöineen sekä kotikäyntien hinnaston löydät yrittäjien omilta nettisivuilta.

Varattu aika on peruttava vähintään 24h ennen vastaanottoajan alkua joko puhelimitse, viestillä tai sähköpostiisi saaman ajanvarausvahvistuksen kautta. Myöhemmin tehdystä peruutuksesta tai kokonaan peruuttamattomasta ajasta varaamme oikeuden veloittaa varatun palvelun täyden hinnan. Synnytyksen käynnistelyhoidon saa peruuttaa veloituksetta milloin vain.

Haluatko varata ajan?